maandag Enkel op afspraak
di - vr 9u30 - 12u30 : 13u30 - 18u
zaterdag 9u30 - 12u30 : 13u30 - 17u
056 512 300

Zakelijke VoIP telefonie

Flexibel en goedkoop bellen via uw internetverbinding

JD Systems staat voor :
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Eigen professionele hersteldienst
  • Uitgebreide service na verkoop !
    Werk onbezorgd dankzij No-Worries

VoIP voor bedrijven

Met VoIP telefonie (Voice over IP) belt u via het internet en maakt u binnen uw organisatie gebruik van één en hetzelfde netwerk. Dit zorgt voor minder kabels en minder onderhoudszorgen waarbij er geen nood meer is aan een traditionele telefooncentrale. Bovendien kunt u met VoIP telefonie tot 50% op uw telefoonfactuur besparen.


Contacteer ons voor meer info
VoIP Telefonie

JD Systems biedt als gecertificeerde reseller SkyHi Prime aan :
een Belgisch product met bewezen technologie ter vervanging van een lokale PBX-telefooncentrale en traditionele telefoonlijn.
SkyHi Prime biedt u tal van voordelen zoals heel veel functionaliteit en dit aan een uiterst voordelige prijs !

Enkele redenen om over te stappen op VoIP telefonie :


Hou de telefoon in handen !

Niks vervelender voor klanten maar ook voor uw firma wanneer men u telefonisch niet kan bereiken. Een defect aan de telefooncentrale, de wektoon blijft afgaan, de verkeerde medewerker aan de lijn of de telefoon gaat af op een moment dat u zich even onbereikbaar wenst te houden. Met onze SkyHi Prime VoIP integratie wordt de productiviteit van uw werknemers verhoogd en verbetert u het contact met uw zakenpartners.

JD Systems werkt een flexibele formule uit volgens de noden van uw bedrijf en zorgt voor de configuratie en integratie.Stap over op cloud telefonie

VoIP cloud telefonie biedt geavanceerde functies zoals een keuzemenu, omleiding, doorschakeling, gepersonaliseerde voicemails, belgroepen, gespreksovername, welkomstbericht, wachtmuziek, 2e gesprek en meer.

VoIP bellen is mogelijk vanaf verschillende apparaten : smartphone, PC of een VoIP-telefoon.

JD Systems geeft de voorkeur aan de Yealink VoIP telefoons. Gemakkelijk op het netwerk aan te sluiten en afhankelijk van het type toestel kan deze via dezelfde netwerkkabel van stroom worden voorzien (PoE oplossing).

Informatie aanvraag VoIP telefonie

Laat uw gegevens na en wij nemen contact met u op.

Uiteraard bent u ook in onze winkel of met een telefoontje op ons nummer 056 512 300 meer dan welkom voor verdere toelichting !


Venice informatie aanvraag boekhoudingspakket
Terug naar boven

Koop online op onze webshop !shop.jdsystems.be