maandag Enkel op afspraak
di - vr 9u30 - 12u30 : 13u30 - 18u
zaterdag 9u30 - 12u30 : 13u30 - 17u
056 512 300

PC hersteldienst

Voor alle computer reparaties beschikt JD Systems over een uitgebreide herstelruimte, gekwalificeerd personeel, een passie voor het vak én service als uitgangspunt. Dit samen met onze jarenlange IT ervaring maakt ons uw ideale herstelpunt voor al uw computer problemen. Wij bieden voor elke PC reparatie een kant-en-klare oplossing met zeer concurrentiële herstelprijzen.

Openingsuren :
 • Maandag :
 • Enkel op afspraak
 • Di, Wo, Do, Vr :
 • 09u30 - 12u30
 • 13u30 - 18u00
 • Zaterdag :
 • 09u30 - 12u30
 • 13u30 - 17u00

Computer reparaties

JD Systems adviseert u vakkundig bij de aankoop van uw nieuwe PC maar beschikt tevens ook over een eigen professionele hersteldienst gespecialiseerd in reparaties en onderhoud aan computers & notebooks van diverse merken waaronder Acer, Packard Bell, HP, Toshiba, Asus, Samsung, Sony, Lenovo, Medion.

Onze techniekers behandelen oude of niet bij ons aangekochte systemen met dezelfde goede zorg. Onze hersteldienst is open tijdens onze normale openingsuren tenzij anders aangegeven op onze website.

Bij JD Systems geldt een herstellingsduur van 1 tot 3 werkdagen1.Upgraden naar Windows 11

Om te controleren of uw huidige Windows 10 PC in aanmerking komt voor de gratis upgrade naar Windows 11, gebruikt u de Microsoft-app PC Health Check. Wenst u zorgeloos up te graden dan raden wij aan om beroep te doen op onze hersteldienst.

Wij bekijken de beschikbaarheid voor uw systeem en zorgen voor een correcte installatie van Windows 11. Dit via een upgrade met behoud van uw persoonlijke bestanden of indien van toepassing een volledig nieuwe installatie.

Contacteer ons voor meer info

Windows 11 upgrade

Notebook herstel

Meer

Computer herstel

Meer

GSM tablet herstel

Meer

Herstelling aan huis

Meer

Hulp op afstand

Meer


JD Systems computer hersteldienst
JD Systems hersteldienst (VLNR : Wouter, Pieter, Bryan, zaakvoerder Jannick, Jaron). © JD Systems
PC analyse

PC analyse

Laat bij JD Systems een PC analyse van uw huidig systeem uitvoeren. Wij checken wat geoptimaliseerd kan worden en bezorgen hiervan een duidelijk verslag zodat u veilig en vlot verder kunt werken.

Onze ervaren techniekers nemen uw huidige configuratie onder de loep, gaan na of uw systeem veilig en up-to-date is en stellen vrijblijvend de mogelijkheid tot optimalisatie voor zodat u het maximale uit uw PC blijft halen.

Contacteer ons voor meer info

U komt nooit voor grote verrassingen te staan !
JD Systems informeert u altijd over de kostprijs alvorens een herstelling wordt uitgevoerd.

Software problemen

Indien uw systeem traag opstart, instabiel is, een programma niet meer werkt of reageert dan hebben we te maken met een software probleem. Deze worden veroorzaakt door slechte of conflicterende instellingen, door verdwenen systeembestanden en in vele gevallen door besmettingen van Malware of virussen. Software problemen kunnen in 99% van de gevallen door onze hersteldienst worden hersteld.


Meest gebruikelijke software problemen :

 • Traag werkend systeem door virussen, Malware en andere schadelijke software
 • Verouderde & onveilige browser plug-ins
 • Slecht werkende randapparatuur door ontbrekende of conflicterende stuurprogramma's
 • Verwijderde of beschadigde systeembestanden
 • Het besturingssysteem start niet meer op
 • Haperend geluid tijdens het opstarten
 • E-mailen lukt niet meer
 • Problemen met de internet connectie

Hardware problemen

Hardware problemen zoals een kapotte harde schijf, defect beeldscherm, toetsenbord, voeding, grafische kaart of moederbord worden snel, soms zelfs telefonisch, door ons vastgesteld. Na diagnose informeren wij u over de nodige herstellingskosten of kunt u beroep doen op de fabrieksgarantie indien van toepassing. Samen met u wordt de verdere verloop van de herstelling overlopen en wordt een correcte herstelkost bepaalt.

Meest gebruikelijke hardware problemen :

 • Een defecte harde schijf (logische of fysieke schade)
 • Laptop scherm problemen
 • Stroomproblemen door de DC-connector (notebooks, smartphones & tablets)
 • De computer weigert op te starten of valt uit door een defecte voeding (desktop PC's)
 • Er verschijnt een blauw scherm (BSOD)
 • Systeem crasht / loopt vast door defecte geheugenmodules
 • Het moederbord heeft het begeven (in dat geval is de aankoop van een nieuwe PC ons enige advies)

Vermijd registry cleaners of opschoon tools !
Helaas is het een fabeltje om met één druk op de knop uw PC terug tiptop in orde te krijgen. Doe beroep op onze hersteldienst om overbodige software vakkundig te verwijderen.

Een nette PC is een blije PC ...
Vermijd eten, drinken en roken aan je computer.
Plaats bij voorkeur uw PC niet op de grond en in een goed geventileerde ruimte. JD Systems raadt hierbij een jaarlijks computer onderhoud aan !

Garantie service

Herstellingen onder garantie ?

JD Systems streeft er naar om een razendsnelle & vlotte herstelservice te bieden voor defecte toestellen die vallen onder garantie. Van zodra wij ervan overtuigd zijn dat de garantievoorwaarden van kracht zijn, wordt de garantieprocedure het moment zelf nog opgestart. Uw toestel wordt bij ons geen weken aan de kant geschoven ;-)

Uw data veiligstellen

Het reparatiecentrum zal in verschillende gevallen na diagnose uw systeem terug naar fabrieksinstellingen brengen. In de praktijk kan dit zelfs bij het vervangen van een toetsenbord gebeuren. In dat geval gaat alle gebruikersdata verloren. Zowel JD Systems als de fabrikant kan in het geval van dataverlies niet aansprakelijk worden gesteld.

JD Systems raadt u aan om in elk geval door middel van een back-up uw data veilig te stellen. Indien u zelf niet weet hoe u dit doet of uw systeem laat dit niet toe (opstartproblemen, logische schade harde schijf) dan kunt u op ons beroep doen.

Kostprijs onder garantie ?

Wanneer uw toestel bij ons werd aangekocht, regelen wij voor u volledig en kosteloos de service- en garantieafhandeling. Echter bij niet-aangekochte systemen wordt een dossierkost in rekening gebracht.

Eens uw toestel terugkeert van het reparatiecentrum zullen wij indien nodig en gewenst uw systeem terug startklaar zetten. In dat geval is ons tarief van voorinstallatie na RMA van toepassing. Contacteer ons voor meer info.

JD Systems herstelt computers en laptops van alle merken !
Ook klanten die hun laptop of PC niet bij ons hebben aangekocht kunnen beroep doen op onze hersteldienst.

Harde schijf data herstel

Data herstel & recovery


Uw belangrijke data kwijt ! Wat nu ?
JD Systems beschikt over de nodige kennis en tools om u te helpen bij dataverlies. Wanneer er sprake is van logische schade (dit is door software veroorzaakte schade waarbij uw harde schijf nog intact is) kunnen wij in het beste geval vanuit onze hersteldienst al uw verloren data recupereren.

Indien er sprake is van fysieke schade (tikkend geluid hoorbaar of de harde schijf heeft valschade opgelopen) versturen wij uw defecte harde schijf naar onze datarecuperatie partner om uw verloren gegevens terug te halen. Na een gedetailleerd diagnoserapport worden de meest geavanceerde technieken toegepast om uw verloren data te herstellen.

Harde schijf met logische schade

De harde schijf is niet defect maar uw data is niet meer zichtbaar. De slaagkansen om uw verloren data te recupereren is groter dan bij fysiek opgelopen schade maar zijn geenszins zonder risico. Onze techniekers raden daarom aan om zelf nooit aan de slag te gaan met gratis recovery software.

Logische schade komt voor bij :

 • Het (onopzettelijk) verwijderen van data
 • Herinstallatie besturingssysteem uitgevoerd zonder behoud van bestanden
 • Verwijderde partitie of geformatteerde harde schijf
 • Corrupt filesysysteem of firmware
 • Een virus

Herstelkost vanaf €75 incl. BTW

Harde schijf met fysieke schade

Er is beschadiging aan de magneetplaten van de harde schijf of één van de onderdelen (leeskop) waardoor uw data of zelfs de volledige schijf niet meer zichtbaar is. Onze datarecovery partner beschikt over laboratoria met jarenlange expertise om uw verloren data snel, veilig en betaalbaar terug te halen.

Fysieke schade komt voor bij :

 • De harde schijf heeft valschade opgelopen
 • Een tikkend of ratelend geluid is hoorbaar
 • Printplaatschade door elektrische storing
 • Steeds terugkerende blauwe schermen (BSOD)
 • Het systeem weigert op te starten
 • Bestanden openen duurt lang

Herstelkost vanaf €899 incl. BTW

1De herstelduur kan worden beïnvloed bij verouderde (trage) systemen, levertermijn van vervangstukken of periodieke drukte.

Terug naar boven

Koop online op onze webshop !shop.jdsystems.be