maandag Enkel op afspraak
di - vr 9u30 - 12u30 : 13u30 - 18u
zaterdag 9u30 - 12u30 : 13u30 - 17u
056 512 300

Beveiliging voor uw bedrijf

Bescherm uw bedrijf tegen online bedreigingen met onze uitgebreide beveiligingsdiensten voor kleine en middelgrote bedrijven.

JD Systems staat voor :
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Eigen professionele hersteldienst
  • Uitgebreide service na verkoop !
    Werk onbezorgd dankzij No-Worries

Microsoft Defender voor bedrijven

Beperk proactief de risico's van cyberaanvallen en stel uw bedrijfsvoering veilig.

Bent u op zoek naar een effectieve oplossing om de online veiligheid van uw bedrijf te verbeteren ? Overweeg dan de aanschaf van Defender voor Bedrijven, een krachtige eindpuntbeveiligingsoplossing speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven tot 300 medewerkers.Met Defender voor Bedrijven verzekert u uw bedrijf tegen diverse online bedreigingen, zoals ransomware, malware en phishing.

Microsoft Defender voor bedrijven

€2,50 gebruiker / maand Prijs exclusief BTW
  • Maximaal 300 gebruikers
  • Bedrijfsbeveiliging voor al je apparaten
  • Beheer van bedreigingen en beveiligingsproblemen
  • Next-gen antivirusbescherming
  • Tot vijf apparaten per gebruikerInbegrepen bij Microsoft 365 Business Premium :
Defender voor Bedrijven is nu beschikbaar als geïntegreerd onderdeel van Microsoft 365 Business Premium, een allesomvattende oplossing om uw bedrijf te beschermen. Door de combinatie van toonaangevende Office-apps, robuuste cloudservices en uitgebreide beveiligingsfuncties biedt Microsoft 365 Business Premium een uniforme oplossing om uw bedrijf veilig te houden.

Met deze geavanceerde oplossing kunt u vertrouwen op optimale bescherming tegen cyberbedreigingen en profiteert u tegelijkertijd van krachtige tools om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Kies voor de complete beveiligingsoplossing van Microsoft 365 Business Premium en bescherm uw bedrijf op alle gebieden.Microsoft Defender voor Office 365

Met Defender voor Office 365 krijgt u een geïntegreerde beveiliging tegen bedreigingen voor heel Office 365. Zo bent u met uw bedrijf beschermd tegen geavanceerde bedreigingen, zoals phishing en gecompromitteerde zakelijke e-mail.

Neem contact met ons op om de bedreigingsbeveiliging Microsoft Defender voor Office 365 op uw Microsoft 365 Business omgeving te activeren.


JD Systems als partner

Met de beveiligingsproducten van Microsoft kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijf beschermd is tegen een breed scala aan online bedreigingen. In gezamenlijk overleg werken we een formule uit met correcte licentiekosten aansluitend aan de noden van uw bedrijfsactiveiten.

Informatie aanvraag

Laat uw gegevens na en wij nemen contact met u op.

Uiteraard bent u ook in onze winkel of met een telefoontje op ons nummer 056 512 300 meer dan welkom voor verdere toelichting !


Bedrijfsbeveiliging informatie aanvraag
Prijzen exclusief BTW. Extra informatie en voorwaarden terug te vinden op de Officiële Microsoft site: www.microsoft.com/nl-be/microsoft-365/business/

Terug naar boven

Koop online op onze webshop !shop.jdsystems.be