maandag Enkel op afspraak
di - vr 9u30 - 12u30 : 13u30 - 18u
zaterdag 9u30 - 12u30 : 13u30 - 17u
056 512 300

Refurbished iPhone 8

De hoogste kwaliteit refurbished Apple-producten aan erg scherpe prijzen. Alle iPhones worden door speciale robots en ervaren techniekers op meer dan 50 punten gecontroleerd.

JD Systems staat voor :
 • Tot wel 60% goedkoper dan nieuw
 • Omruiling binnen de 7 dagen
 • Gratis verzending & terugzenden
 • 2 jaar garantie ook op de batterij
Terug naar overzicht

iPhone 8 256GB

Opslagcapaciteit

Hoeveel opslagcapaciteit heb ik nodig ?

De hoeveelheid apps, foto's, muziek en bestanden die je op jouw apparaat kunt opslaan wordt bepaald door de opslagcapaciteit. Helaas kun je bij iPhones en iPads deze niet vergroten. Het is dus belangrijk om goed na te denken over hoeveel opslag je nodig hebt rekening houdend met de ruimte die het besturingssysteem inneemt.

16GB
Voldoende voor basisgebruik, zoals tekstberichten, telefoonnummers, foto's en eenvoudige apps. Snel vol als je veel foto's of apps hebt.

32GB
Voldoende voor een beperkte hoeveelheid foto's, muziek en video's. Nog steeds beperkt, vooral als je veel apps en games hebt.

64GB
Biedt voldoende opslagruimte voor veel foto's, video's, muziek en apps.

128GB
Geschikt voor de meeste gebruikers met voldoende ruimte voor zware apps, games en multimedia.

256GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's en muziek.

512GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's, muziek en apps hebben met weinig kans op ruimtegebrek.

Laat jouw gegevens na en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op ! Sneller ? Bel ons op 056 512 300.

Contacteer me

Vul jouw e-mailadres in en we sturen je een mailtje van zodra je gewenste iPhone terug beschikbaar is !

Informeer me

Productconditie

Refurbished iPhones productcondities

Elke refurbished iPhone en iPad met het keurmerk is binnenin technisch 100% functioneel maar verschilt echter wel in uiterlijk. Daarom zijn er drie uniforme definities voor de verschillende gradaties :

Zo goed als nieuw (A grade)
Als een apparaat deze conditie heeft, betekent dit dat het er bijna nieuw uitziet en minimale sporen van gebruik vertoont.

Licht gebruikt (B grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont lichte sporen van gebruik, zoals een kleine kras of een lichte deuk.

Zichtbaar gebruikt (C grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont duidelijk zichtbare sporen van gebruik, zoals een diepere kras (soms op het scherm) of een kleine deuk.

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €189

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €209

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €229Apple refurbished iPhone 8Qua uiterlijk zijn er tussen de iPhone 7 en de iPhone 8 weinig verschillen op te merken. Het verschil in grootte is te verwaarlozen, de behuizing daarentegen. Waar de iPhone 7 nog een aluminium behuizing meekreeg, is de iPhone 8 volledig in verhard glas afgewerkt. Revolutionair en indrukwekkend ! Dankzij de glazen behuizing kan de iPhone 8 nu ook draadloos worden opgeladen mits aankoop van een afzonderlijke 'Qi lader'.
Voller geluidOpnieuw slaagde Apple erin om de geluidskwaliteit van de iPhone 7 te overklassen. Vanaf de iPhone 7 koos Apple om voor het eerst stereo luidsprekers te voorzien en verdween ook de koptelefoon aansluiting. De iPhone 8 heeft niet alleen een luidere klank maar produceert ook een voller geluid.
Verbeterde BluetoothDe nieuwe Bluetooth maakt het mogelijk om meerdere apparaten tegelijk met elkaar te doen verbinden (speaker systeem, auto, ...) en heeft een groter connectiebereik.
7 megapixel cameraDe camera in de iPhone 8 is zo goed als dezelfde gebleven maar kan dankzij een grotere en snellere sensor voor meer heldere foto's zorgen die de fotokwaliteit aanzienlijk verbetert.
Meer rekenkrachtOok de processor kreeg een upgrade waarbij de A10 chip vervangen werd door de tot 75% snellere A11 Bionic processor. Dezelfde chip die ook in de iPhone X kan worden teruggevonden en is één van de snelste processoren die door Apple werd ontwikkeld. De intelligente processor weet ook zuinig om te gaan met rekenkracht wat de batterijduur aanzienlijk heeft verbeterd.
True Tone Retina displayDe Full-HD IPS display van de iPhone 8 levert prachtig scherpe beelden wat zorgt voor een uitzonderlijke kijkervaring. Apple's True Tone schermtechniek gaat kleuren aanpassen aan het omgevingslicht en zorgt voor een natuurgetrouwe en mooiere schermweergave.
Uw iPhone 8 draadloos opladenDraadloos opladen maakt het gebruik van een kabel overbodig. Hiervoor is wel een speciale oplader noodzakelijk die compatibel is met de Qi standaard vergelijkbaar met de standaarden Bluetooth en Wi-Fi. Afhankelijk van het maximale aantal watt wordt de snelheid van het draadloos opladen bepaald.
8 redenen om te kiezen voor een refurbished iPhone 8
 • Snellere (+ 70% ivm. iPhone 7) en zuinigere processor
 • 4K filmpjes dankzij 12 MP-camera
 • True Tone voor een perfecte schermweergave
 • Draadloos opladen mogelijk
 • Opslagcapaciteit van 64GB
 • 2 jaar garantie op jouw refurbished iPhone 8Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt. Smartphone configuraties vanaf €49. Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en zetfouten voorbehouden. Alle prijzen inclusief BTW en thuiskopieheffing indien anders vermeld.

Terug naar boven

Koop online op onze webshop !shop.jdsystems.be