maandag Enkel op afspraak
di - vr 9u30 - 12u30 : 13u30 - 18u
zaterdag 9u30 - 12u30 : 13u30 - 17u
056 512 300

Refurbished iPhone 7

De hoogste kwaliteit refurbished Apple-producten aan erg scherpe prijzen. Alle iPhones worden door speciale robots en ervaren techniekers op meer dan 50 punten gecontroleerd.

JD Systems staat voor :
 • Tot wel 60% goedkoper dan nieuw
 • Omruiling binnen de 7 dagen
 • Gratis verzending & terugzenden
 • 2 jaar garantie ook op de batterij
Terug naar overzicht

iPhone 7 32GB

Opslagcapaciteit

Hoeveel opslagcapaciteit heb ik nodig ?

De hoeveelheid apps, foto's, muziek en bestanden die je op jouw apparaat kunt opslaan wordt bepaald door de opslagcapaciteit. Helaas kun je bij iPhones en iPads deze niet vergroten. Het is dus belangrijk om goed na te denken over hoeveel opslag je nodig hebt rekening houdend met de ruimte die het besturingssysteem inneemt.

16GB
Voldoende voor basisgebruik, zoals tekstberichten, telefoonnummers, foto's en eenvoudige apps. Snel vol als je veel foto's of apps hebt.

32GB
Voldoende voor een beperkte hoeveelheid foto's, muziek en video's. Nog steeds beperkt, vooral als je veel apps en games hebt.

64GB
Biedt voldoende opslagruimte voor veel foto's, video's, muziek en apps.

128GB
Geschikt voor de meeste gebruikers met voldoende ruimte voor zware apps, games en multimedia.

256GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's en muziek.

512GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's, muziek en apps hebben met weinig kans op ruimtegebrek.

Laat jouw gegevens na en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op ! Sneller ? Bel ons op 056 512 300.

Contacteer me

Vul jouw e-mailadres in en we sturen je een mailtje van zodra je gewenste iPhone terug beschikbaar is !

Informeer me

Productconditie

Refurbished iPhones productcondities

Elke refurbished iPhone en iPad met het keurmerk is binnenin technisch 100% functioneel maar verschilt echter wel in uiterlijk. Daarom zijn er drie uniforme definities voor de verschillende gradaties :

Zo goed als nieuw (A grade)
Als een apparaat deze conditie heeft, betekent dit dat het er bijna nieuw uitziet en minimale sporen van gebruik vertoont.

Licht gebruikt (B grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont lichte sporen van gebruik, zoals een kleine kras of een lichte deuk.

Zichtbaar gebruikt (C grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont duidelijk zichtbare sporen van gebruik, zoals een diepere kras (soms op het scherm) of een kleine deuk.

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €129

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €159

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €189Apple refurbished iPhone 7Sedert de komst van de iPhone 6 nam Apple afscheid van de alom bekende rechthoekige afwerking en kwam een grotere iPhone met een sierlijk afgerond ontwerp in de plaats. Eenvoudig te bedienen en prima in de hand waardoor ook de iPhone 7 eenzelfde afwerking verkreeg.
Snellere prestaties dankzij iOS upgradeDe originele iOS 10 kon doorheen de tijd worden geüpgrade naar iOS 13 wat ervoor zorgt dat geïnstalleerde apps tot wel 60% kleiner werden en 2 keer zo vlot zijn opgestart. Dit resulteert in een snellere gebruikerservaring en stabielere refurbished iPhone 7.
Vernieuwde cameraZowel iPhone 7 als iPhone 7+ beschikken over een 12 megapixel camera die door de grotere pixels veel meer licht opvangen wat resulteert in betere foto's in situaties met minder licht. Dankzij de True Tone Flash kan je met de ingebouwde flitser 50% meer licht geven dan de iPhone 6S.
Beschikbare iPhone 7 kleurenDe Apple iPhone 7 is beschikbaar in Jet Black, Black, Silver, Gold, Rose Gold en Red kleuren. Welk kleur geniet jouw voorkeur ? Bekijk onze Refurbished iPhone 7 modellen.
Hoe bruikbaar is de iPhone 7 nog ?Ondanks de ietwat ouder ogende homeknop blijft de iPhone 7 dankzij zijn krachtige Apple A10 Fusion processor nog steeds voldoende voor dagelijks gebruik. Aangezien de aantrekkelijke prijs en de ondersteuning voor iOS 14 blijft een refurbished iPhone 7 een slimme investering !

Verkrijgbaar in A grade (zo goed als nieuw), B grade (lichte gebruikerssporen) en C grade (zichtbaar gebruik).
Refurbished iPhone 7+Wil je een grotere telefoon dan is de plus-versie iets voor jou. De iPhone 7 heeft een beeldscherm van 4.7", de iPhone 7 Plus een beeldscherm van 5.5" en is daardoor een stuk groter. Ook heeft de iPhone 7 Plus een dubbele camera (groothoek + telelens) voor nóg betere foto's.
6 reden om te kiezen voor een goedkope refurbished iPhone 7
 • Krachtige, energiezuinige A10-processor
 • Snelle ontgrendeling dankzij Touch ID
 • 12 megapixel camera
 • Vertrouwd en handzaam design
 • Opslagcapaciteit van 32GB of 128GB
 • 2 jaar garantie op jouw refurbished iPhone 7Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt. Smartphone configuraties vanaf €49. Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en zetfouten voorbehouden. Alle prijzen inclusief BTW en thuiskopieheffing indien anders vermeld.

Terug naar boven

Koop online op onze webshop !shop.jdsystems.be