maandag Enkel op afspraak
di - vr 9u30 - 12u30 : 13u30 - 18u
zaterdag 9u30 - 12u30 : 13u30 - 17u
056 512 300

Apple Refurbished iPhones

Apple Refurbished iPhones

De hoogste kwaliteit refurbished Apple-producten aan erg scherpe prijzen. Alle iPhones worden door speciale robots en ervaren techniekers op meer dan 50 punten gecontroleerd.

JD Systems staat voor :
  • Tot wel 60% goedkoper dan nieuw
  • Omruiling binnen de 7 dagen
  • Gratis verzending & terugzenden
  • 2 jaar garantie ook op de batterij
Terug naar smartphones

Ooit overwogen om een refurbished iPhone te kopen ?

Het is een verantwoorde en slimme keuze !

Deze smartphones zijn niet alleen betaalbaarder dan nieuwe modellen, maar ze zijn ook nog eens beter voor het milieu. Refurbished iPhones zijn tweedehands toestellen die door professionele technici grondig zijn gereviseerd en opnieuw verkocht worden. Hierdoor kun je genieten van dezelfde kwaliteit en prestaties als bij een nieuw model, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt.

JD Systems biedt 2 jaar garantie op jouw refurbished iPhone inclusief de batterij. Indien er na de garantieperiode alsnog problemen opduiken of herstellingen buiten garantie (schermbreuk, waterschade, ...) kan je rekenen op onze eigen hersteldienst.

Kies de iPhone die het beste bij je past en maak je leven een stuk gemakkelijker en leuker :

Keurmerk Refurbished

Keurmerk Refurbished

Hergebruik groeit in populariteit omdat refurbished tot 60% goedkoper is en beter voor het milieu. Hierdoor stijgt de verkoop van refurbished iPhones en iPads en worden nieuwe producten minder gekocht.

Veel mensen zijn terughoudend bij refurbished Apple-producten vanwege angst voor defecten. Dankzij het Keurmerk Refurbished heb je als consument of zakelijke klant de zekerheid op kwaliteit.

Refurbished = topkwaliteit + besparing + duurzame keuze

100% technisch in orde

Elke refurbished iPhone wordt door geavanceerde robots op meer dan 50 technische aspecten gecontroleerd. Eveneens de capaciteit en laadcycli van de batterij. Elke refurbished iPhone heeft een minimale batterijcapaciteit van 85%. Bij minder dan 70% wordt de iPhone batterij vervangen. Zo kan de allerhoogste kwaliteit refurbished iPhones worden gegarandeerd !

Een zo goed als nieuwe iPhone

Onze A-grade refurbished iPhones hebben zo goed als geen enkele cosmetische schade en zijn nauwelijks van nieuw te onderscheiden. B-grades hebben het voordeel goedkoper te zijn waarbij het gebruik van een beschermhoesje lichte gebruikerssporen doet camoufleren. C-grades zijn zichtbaar gebruikte iPhones en krijgen daardoor de voordeligste prijs.

2 jaar garantie ook op de batterij

De uitgebreide kwaliteitscheck op alle refurbished iPhones zorgt ervoor dat u van 2 jaar wettelijke garantie kunt genieten. In het geval van defect binnen de garantieperiode zorgt JD Systems voor de opvolging van uw herstelling. Voor meer informatie kunt u de refurbished garantie voorwaarden nalezen.

Jouw oude iPhone is geld waard !

Breng jouw oude toestel bij JD Systems binnen en wij verzorgen de overname. Uw iPhone wordt hierna door robots gecontroleerd en krijgt na eerlijke keuring een overname waarde toegekend. Wij streven er naar om deze binnen een week met u te vereffenen.

Waarom kiezen voor JD Systems ?

Naast ons professioneel advies kunt u kiezen voor extra diensten bij uw aankoop (persoonlijke configuratie, data back-up van oude smartphone, op maat gemaakte ClearPlex screen protector tegen krassen en valschade). Ook geniet u van een excellente service na verkoop met een snelle garantie opvolging waaronder omruiling binnen de 7 dagen mogelijk.Wij aanvaarden ecocheques

Bent u van plan om een refurbished toestel aan te kopen dan heeft u geluk !

Doordat refurbished niet als nieuw wordt beschouwd, kunt u met uw ecocheques betalen. JD Systems aanvaardt zowel papieren als elektronische ecoheques.
Vraag naar onze voorwaarden in de winkel of contacteer ons voor meer informatie.Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt. Smartphone configuraties vanaf €49. Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en zetfouten voorbehouden. Alle prijzen inclusief BTW en thuiskopieheffing indien anders vermeld.

Terug naar boven

Koop online op onze webshop !shop.jdsystems.be