JD Systems computer shop Menen

056 512 300

Actioncams & Dashcams

Terug naar overzicht Action camera's en dashboard camera's

HD Action camera's

Ooit al eens jouw geweldige fietsrit, rustige boswandeling of intense actie tijdens het sporten op camera vastgelegd?
HD Action camera's nemen elke beweging op in HD-video resolutie en zorgen voor haarscherp beeld ook tijdens moeilijke omstandigheden.

HD dashboard camera's

Dashcam of dashboard camera is een videocamera dat aan het dashboard van uw auto wordt bevestigd om met een grote beeldhoek video opnames vast te leggen. Dashcams kunnen u in het geval van een aanrijding helpen om bewijs aan te leveren bij uw verzekeringsmaatschappij.


HD Action Cam


CSCAC200

€ 45,99

Lichtgewicht actiecamera met ingebouwde microfoon die op een helm of fiets kan worden bevestigd om alle actie vast te leggen, of het nu om snowboarden, skydiven, raften of een rustige boswandeling gaat. De camera heeft een beeldhoek van 45°, een scherm van 1,77" en HD-videoresolutie voor het eenvoudig vastleggen van haarscherpe beelden.

Meer info over de CSCAC200 HD Action Cam

Full-HD Action Cam


CL-AC20

€ 89

Op zoek naar een actiecamera voor weinig geld, maakt met de Camlink CL-AC20 een uitstekende keuze. Deze actioncam neemt op in Full-HD (1080p) en streamt video opnames draadloos naar uw telefoon dankzij ingebouwde Wi-Fi functionaliteit.

Meer info over de CL-AC20 Full-HD Action Cam

1.5" Full-HD Dashcam


SAS-CARCAM10

€ 59,99

Ultra-compacte 1.5" autocamera met onafgebroken opname voor het vastleggen van elk cruciaal moment in Full HD-resolutie. Een G-sensor legt opnames vast en bewaart deze in het geval van een botsing.

Meer info over de SAS-CARCAM10 dashcam

2.7" Full-HD Dashcam


SAS-CARCAM20

€ 119

Deze 2.7" dashboard camera neem automatisch nieuwe videobeelden op over oude beelden zodat cruciale momenten steeds in Full-HD resolutie beschikbaar blijven. Bij mogelijkse aanrijding zorgt de ingebouwde G-sensor voor een beveiligde opslag van uw beeldmateriaal.

Meer info over de SAS-CARCAM20 dashcam

Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt. Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en zetfouten voorbehouden.
Alle prijzen inclusief BTW indien anders vermeld.

Terug naar boven