JD Systems computer shop Menen

056 512 300
Xiaomi Mi Box 4k Ultra-HD mediaplayer

Xiaomi Mi TV Box

10 juli 2018

Met de slanke en krachtige Xiaomi Mi Box, een 4K Ultra HD-streamingapparaat en gamebox aangedreven door Android TV, maak je thuis verbinding met een wereld van content en entertainment. Dankzij Android TV is de Mi Box met de stem te bedienen en is er Google Cast™ ondersteuning om beelden vanaf smartphone, tablet of laptop naar uw TV te streamen.

Installeer bekende Android Apps zoals Youtube, Netflix en meer ! De een krachtige processor en grafische processor, Wi-Fi verbinding, DTS & Dolby Surround Sound en 60fps 4K ondersteuning maken van de Mi Box een erg voordelige en interessante mediaspeler.

Momenteel in onze winkel voor €99 te verkrijgen !

Meer product info

Refurbished iPhones

Xiaomi smartphones

16 juni 2018

Xiaomi is pas drie jaar geleden begonnen met de verkoop van smartphones en ondertussen de op vier na grootste leverancier wereldwijd !

Deze indrukwekkend presterende Android-smartphones zijn gebruiksvriendelijk en geven waar voor uw geld dankzij een mooi afgewerkt ontwerp en krachtige hardware. Bovendien geniet u van jarenlange updates.

Scherp geprijsd en nu beschikbaar bij JD Systems !

Bekijk onze mailer

Refurbished iPhones

Refurbished iPads

3 april 2018

Sinds 3 april 2018 werd JD Systems uitverkozen tot Premium Verkooppunt voor Refurbished Apple producten ! Ons gamma dat reeds bestond uit refurbished Apple iPhones wordt hierbij aangevuld met de Apple iPads (iPad Mini, iPad Air en iPad Air 2). Groot assortiment beschikbaar. Contacteer ons vrijblijvend !

iPads onderaan de productenpagina terug te vinden.

Productenpagina

Refurbished iPhones

Refurbished iPhones

8 december 2017

Ben je op zoek naar een iPhone maar hoef je niet per se het nieuwste model? Wees verstandig en kies voor een betrouwbare tweedehands iPhone van Forza Refurbished. Betaalbaar in vergelijking met een nieuwe iPhone die al gauw €800 en meer kosten. Getest op meer dan 50 punten en standaard met 2 garantie ! Ruim assortiment op stock.

Productenpagina

Gaming uitrusting

Gaming uitrusting

31 oktober 2017

Geavanceerde en kwaliteitsvolle uitrusting voor de ultieme gaming ervaring ! Uiterst nauwkeurige gaming muizen voor gevoelig richten, een programmeerbaar toetsenbord met LED-verlichting, ongestoord genieten van superieur geluid dankzij een betrouwbare gaming headset en voor de echte liefhebbers een gamingstoel volledig aanpasbaar voor een comfortabele zitting en urenlang spelletjesplezier.

Meer info

Digitale internet radio's

Powerbanks

09 juni 2017

Wie dagdagelijks zijn smartphone en/of tablet gebruikt, loopt tegen het gekend probleem dat mobiele apparaten voortdurend opgeladen dienen te worden. Door nieuwe technieken, betere schermen loopt de batterij snel leeg. Een powerbank biedt de oplossing! Een mobiele accu voorzien van één of meerdere usb-aansluitingen voor het onderweg laden van uw apparaten zonder de nood aan een stopcontact.

Meer info

Digitale internet radio's

Digitale radio's

04 juni 2017

De klassieke radio kent iedereen, uw favoriete zender zoeken aan de hand van de juiste frequentie en indien alles goed gaat, luistert u zonder al te veel storing/ruis naar uw muziek. Maar wist u dat een digitale radio geruisloos werkt en de geluidskwaliteit van CD's evenaart? Dankzij DAB+ radio (Digital Audio Broadcasting) kunt u afstemmen op digitale radio signalen zonder te zoeken naar frequenties. Tevens kunt u met internet ondersteuning via een draadloze verbinding ook oneindig veel muziek gaan streamen.

Meer info

Action camera's en dashboard camera's

Actioncams & Dashcams

25 februari 2017

HD Action camera's

Ooit al eens jouw geweldige fietsrit, rustige boswandeling of intense actie tijdens het sporten op camera vastgelegd?
HD Action camera's nemen elke beweging op in HD-video resolutie en zorgen voor haarscherp beeld ook tijdens moeilijke omstandigheden.HD dashboard camera's

Dashcam of dashboard camera is een videocamera dat aan het dashboard van uw auto wordt bevestigd om met een grote beeldhoek video opnames vast te leggen. Dashcams kunnen u in het geval van een aanrijding helpen om bewijs aan te leveren bij uw verzekeringsmaatschappij.

Meer info


Terug naar boven