maandag Enkel op afspraak
di - vr 9u30 - 12u30 : 13u30 - 18u
zaterdag 9u30 - 12u30 : 13u30 - 17u
056 512 300

Refurbished iPhone 13 Pro

De hoogste kwaliteit refurbished Apple-producten aan erg scherpe prijzen. Alle iPhones worden door speciale robots en ervaren techniekers op meer dan 50 punten gecontroleerd.

JD Systems staat voor :
 • Tot wel 60% goedkoper dan nieuw
 • Omruiling binnen de 7 dagen
 • Gratis verzending & terugzenden
 • 2 jaar garantie ook op de batterij
Terug naar overzicht

iPhone 13 Pro 128GB

Opslagcapaciteit

Hoeveel opslagcapaciteit heb ik nodig ?

De hoeveelheid apps, foto's, muziek en bestanden die je op jouw apparaat kunt opslaan wordt bepaald door de opslagcapaciteit. Helaas kun je bij iPhones en iPads deze niet vergroten. Het is dus belangrijk om goed na te denken over hoeveel opslag je nodig hebt rekening houdend met de ruimte die het besturingssysteem inneemt.

16GB
Voldoende voor basisgebruik, zoals tekstberichten, telefoonnummers, foto's en eenvoudige apps. Snel vol als je veel foto's of apps hebt.

32GB
Voldoende voor een beperkte hoeveelheid foto's, muziek en video's. Nog steeds beperkt, vooral als je veel apps en games hebt.

64GB
Biedt voldoende opslagruimte voor veel foto's, video's, muziek en apps.

128GB
Geschikt voor de meeste gebruikers met voldoende ruimte voor zware apps, games en multimedia.

256GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's en muziek.

512GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's, muziek en apps hebben met weinig kans op ruimtegebrek.

Laat jouw gegevens na en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op ! Sneller ? Bel ons op 056 512 300.

Contacteer me

Vul jouw e-mailadres in en we sturen je een mailtje van zodra je gewenste iPhone terug beschikbaar is !

Informeer me

Productconditie

Refurbished iPhones productcondities

Elke refurbished iPhone en iPad met het keurmerk is binnenin technisch 100% functioneel maar verschilt echter wel in uiterlijk. Daarom zijn er drie uniforme definities voor de verschillende gradaties :

Zo goed als nieuw (A grade)
Als een apparaat deze conditie heeft, betekent dit dat het er bijna nieuw uitziet en minimale sporen van gebruik vertoont.

Licht gebruikt (B grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont lichte sporen van gebruik, zoals een kleine kras of een lichte deuk.

Zichtbaar gebruikt (C grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont duidelijk zichtbare sporen van gebruik, zoals een diepere kras (soms op het scherm) of een kleine deuk.

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €599

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €619

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €639iPhone 13 Pro refurbishedGoed nieuws voor iPhone-liefhebbers! De iPhone 13 Pro refurbished is gearriveerd en het is weer een absolute top smartphone. Met de beste specificaties die je van iPhone kunt verwachten, waaronder een verbluffende OLED-display, snelle chip en sterk verbeterde camera, is dit toestel een premium krachtpatser. En er zijn nog meer bijzondere vernieuwingen die deze iPhone 13 Pro refurbished onderscheiden. Dus als je het beste van het beste zoekt, dan hoef je niet verder te zoeken !
Opvolger van de iPhone 12 ProDe iPhone 13 Pro is de premium-versie van de iPhone 13 en een waardige opvolger van de iPhone 12 Pro. Net als zijn voorganger beschikt de refurbished iPhone 13 Pro over 5G en een prachtig OLED-display, terwijl de toevoeging van Ceramic Shield zorgt voor betere bescherming tegen vallen en stoten. Bovendien hebben zowel de iPhone 12 Pro als de refurbished iPhone 13 Pro MagSafe-technologie voor snel en veilig opladen. Maar er zijn nog tal van andere verbeteringen en functies die deze toestellen tot de top van de markt maken.
iPhone 13 Pro: 6.1-inch OLED-displayDe iPhone 13 Pro refurbished heeft een groot 6.1-inch OLED-beeldscherm met een hogere ververssnelheid en een iets kleinere scherminkeping dan zijn voorganger. Deze update biedt meer schermruimte voor gamen en films kijken, en maakt het swipen, schakelen en multistaken nog sneller en soepeler.
Verbeterde camera en schermververssnelheidDe iPhone 13 Pro refurbished heeft een groter camera-eiland op de achterkant om ruimte te bieden aan de grotere lenzen en Filmmodus. De camera's maken nog mooiere foto's en video's dan ooit tevoren. Plus, de schermververssnelheid is verhoogd voor nog soepeler scrollen en multitasking.
Beschikbare kleurenDe refurbished iPhone 13 Pro is beschikbaar in vijf premium kleuren, waaronder de nieuwe groene en blauwe tinten. Naast de populaire kleuren Grafiet, Zilver en Goud, kun je kiezen tussen opslagcapaciteiten van 128GB en 256GB.Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt. Smartphone configuraties vanaf €49. Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en zetfouten voorbehouden. Alle prijzen inclusief BTW en thuiskopieheffing indien anders vermeld.

Terug naar boven

Koop online op onze webshop !shop.jdsystems.be