maandag Enkel op afspraak
di - vr 9u30 - 12u30 : 13u30 - 18u
zaterdag 9u30 - 12u30 : 13u30 - 17u
056 512 300

Refurbished iPhone 13 Mini

De hoogste kwaliteit refurbished Apple-producten aan erg scherpe prijzen. Alle iPhones worden door speciale robots en ervaren techniekers op meer dan 50 punten gecontroleerd.

JD Systems staat voor :
 • Tot wel 60% goedkoper dan nieuw
 • Omruiling binnen de 7 dagen
 • Gratis verzending & terugzenden
 • 2 jaar garantie ook op de batterij
Terug naar overzicht

iPhone 13 Mini 128GB

Opslagcapaciteit

Hoeveel opslagcapaciteit heb ik nodig ?

De hoeveelheid apps, foto's, muziek en bestanden die je op jouw apparaat kunt opslaan wordt bepaald door de opslagcapaciteit. Helaas kun je bij iPhones en iPads deze niet vergroten. Het is dus belangrijk om goed na te denken over hoeveel opslag je nodig hebt rekening houdend met de ruimte die het besturingssysteem inneemt.

16GB
Voldoende voor basisgebruik, zoals tekstberichten, telefoonnummers, foto's en eenvoudige apps. Snel vol als je veel foto's of apps hebt.

32GB
Voldoende voor een beperkte hoeveelheid foto's, muziek en video's. Nog steeds beperkt, vooral als je veel apps en games hebt.

64GB
Biedt voldoende opslagruimte voor veel foto's, video's, muziek en apps.

128GB
Geschikt voor de meeste gebruikers met voldoende ruimte voor zware apps, games en multimedia.

256GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's en muziek.

512GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's, muziek en apps hebben met weinig kans op ruimtegebrek.

Laat jouw gegevens na en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op ! Sneller ? Bel ons op 056 512 300.

Contacteer me

Vul jouw e-mailadres in en we sturen je een mailtje van zodra je gewenste iPhone terug beschikbaar is !

Informeer me

Productconditie

Refurbished iPhones productcondities

Elke refurbished iPhone en iPad met het keurmerk is binnenin technisch 100% functioneel maar verschilt echter wel in uiterlijk. Daarom zijn er drie uniforme definities voor de verschillende gradaties :

Zo goed als nieuw (A grade)
Als een apparaat deze conditie heeft, betekent dit dat het er bijna nieuw uitziet en minimale sporen van gebruik vertoont.

Licht gebruikt (B grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont lichte sporen van gebruik, zoals een kleine kras of een lichte deuk.

Zichtbaar gebruikt (C grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont duidelijk zichtbare sporen van gebruik, zoals een diepere kras (soms op het scherm) of een kleine deuk.

 • Verkrijgbaar
  Snel bestellen

  €449

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €469

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €489Klein, krachtig én vernieuwend !Apple heeft de iPhone 13 Mini refurbished uitgebracht als opvolger van de iPhone 12 Mini. Het toestel heeft een ideaal formaat om in je broekzak te dragen en beschikt over een sterk verbeterde camera, snellere chip en een schitterend OLED-scherm. Naast deze upgrades biedt de iPhone 13 Mini refurbished nog meer bijzondere vernieuwingen. Apple heeft opnieuw een top toestel afgeleverd dat geschikt is voor liefhebbers van kleine maar krachtige smartphones.
Verschillen met de iPhone 12 MiniDe iPhone 13 Mini refurbished is de opvolger van de iPhone 12 Mini en biedt dezelfde compacte en draagbare afmetingen. Het toestel beschikt over 5G en een OLED-scherm, en heeft net als zijn voorganger een sterk Ceramic shield om val- en stootschade te voorkomen. Beide modellen hebben ook MagSafe voor snel en stabiel draadloos opladen. Het verschil tussen de twee zit in de vernieuwde camera, de snellere chip en andere verbeteringen die de iPhone 13 Mini refurbished tot een krachtiger toestel maken.
Compact en toch groot schermDe iPhone 13 Mini refurbished heeft een prachtig 5.4" OLED-scherm, wat relatief groot is voor een 'Mini'-toestel. Ter vergelijking, de iPhone 8 Plus en de iPhone 7 Plus zijn twee Plus-toestellen met een 5.5" scherm. Het scherm van de refurbished iPhone 13 Mini loopt vrijwel tot aan de rand van het toestel, waardoor het beeldscherm-toestel ratio hoger is dan bij de Plus-toestellen. Dit maakt het mogelijk om een compact en draagbaar toestel te hebben met een groot scherm.
A15-chip zorgt voor razendsnelle prestatiesDe A15-chip van de iPhone 13 Mini refurbished zorgt niet alleen voor razendsnelle prestaties bij het gamen en multitasken, maar ook in de vernieuwde camera. Met Nachtmodus kun je nu zelfs de sterren van de hemel fotograferen en met Filmmodus breng je extra drama in je video's. Het camera-eiland van de refurbished iPhone 13 Mini is opnieuw ontworpen en de lenzen staan nu diagonaal, waardoor ze iets groter zijn en nog mooiere foto's en video's kunnen maken. Dankzij verbeterde software en de krachtige A15-chip is de refurbished iPhone 13 Mini een uitstekende keuze voor liefhebbers van mobiele fotografie.
Nieuwe kleuren en meer opslagDe iPhone 13 Mini refurbished is beschikbaar in zes subtiele kleuren, waaronder nieuwe kleuren groen en roze. Ook de kleuren rood en blauw zijn iets aangepast ten opzichte van de voorganger. Apple heeft afscheid genomen van paars en lichtgroen. Naast de nieuwe kleuren biedt de refurbished iPhone 13 Mini meer opslaggeheugen dan zijn voorganger, met 128GB en 256GB als beschikbare opties.Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt. Smartphone configuraties vanaf €49. Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en zetfouten voorbehouden. Alle prijzen inclusief BTW en thuiskopieheffing indien anders vermeld.

Terug naar boven

Koop online op onze webshop !shop.jdsystems.be