maandag Enkel op afspraak
di - vr 9u30 - 12u30 : 13u30 - 18u
zaterdag 9u30 - 12u30 : 13u30 - 17u
056 512 300

Refurbished iPhone 13

De hoogste kwaliteit refurbished Apple-producten aan erg scherpe prijzen. Alle iPhones worden door speciale robots en ervaren techniekers op meer dan 50 punten gecontroleerd.

JD Systems staat voor :
 • Tot wel 60% goedkoper dan nieuw
 • Omruiling binnen de 7 dagen
 • Gratis verzending & terugzenden
 • 2 jaar garantie ook op de batterij
Terug naar overzicht

iPhone 13 128GB

Opslagcapaciteit

Hoeveel opslagcapaciteit heb ik nodig ?

De hoeveelheid apps, foto's, muziek en bestanden die je op jouw apparaat kunt opslaan wordt bepaald door de opslagcapaciteit. Helaas kun je bij iPhones en iPads deze niet vergroten. Het is dus belangrijk om goed na te denken over hoeveel opslag je nodig hebt rekening houdend met de ruimte die het besturingssysteem inneemt.

16GB
Voldoende voor basisgebruik, zoals tekstberichten, telefoonnummers, foto's en eenvoudige apps. Snel vol als je veel foto's of apps hebt.

32GB
Voldoende voor een beperkte hoeveelheid foto's, muziek en video's. Nog steeds beperkt, vooral als je veel apps en games hebt.

64GB
Biedt voldoende opslagruimte voor veel foto's, video's, muziek en apps.

128GB
Geschikt voor de meeste gebruikers met voldoende ruimte voor zware apps, games en multimedia.

256GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's en muziek.

512GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's, muziek en apps hebben met weinig kans op ruimtegebrek.

Laat jouw gegevens na en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op ! Sneller ? Bel ons op 056 512 300.

Contacteer me

Vul jouw e-mailadres in en we sturen je een mailtje van zodra je gewenste iPhone terug beschikbaar is !

Informeer me

Productconditie

Refurbished iPhones productcondities

Elke refurbished iPhone en iPad met het keurmerk is binnenin technisch 100% functioneel maar verschilt echter wel in uiterlijk. Daarom zijn er drie uniforme definities voor de verschillende gradaties :

Zo goed als nieuw (A grade)
Als een apparaat deze conditie heeft, betekent dit dat het er bijna nieuw uitziet en minimale sporen van gebruik vertoont.

Licht gebruikt (B grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont lichte sporen van gebruik, zoals een kleine kras of een lichte deuk.

Zichtbaar gebruikt (C grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont duidelijk zichtbare sporen van gebruik, zoals een diepere kras (soms op het scherm) of een kleine deuk.

 • Verkrijgbaar
  Snel bestellen

  €499

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €529

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €559Maak kennis met de iPhone 13 refurbishedDe iPhone 13 refurbished is de nieuwste toevoeging aan de iPhone-familie en is de grotere versie van de iPhone 13 Mini. Het toestel beschikt over 5G, een prachtig OLED-beeldscherm en is beter beschermd tegen vallen en stoten dankzij het Ceramic shield. Net als de iPhone 12 beschikt de iPhone 13 refurbished over MagSafe, waardoor opladen razendsnel en veilig verloopt. En als kers op de taart is de inkeping boven in het beeldscherm gekrompen voor nog meer kijkplezier.
Groot 6.1-inch OLED-schermDe iPhone 13 refurbished heeft een prachtig 6,1-inch OLED-beeldscherm, waarmee het toestel een stuk groter is dan de oudere iPhone 7 Plus en iPhone 8 Plus. Ondanks het grotere schermformaat is de iPhone 13 refurbished kleiner van formaat, omdat het beeldscherm vrijwel van rand tot rand doorloopt over de voorkant van het toestel. Dit zorgt voor meer beeldscherm in een kleiner formaat.
Vernieuwde camera'sDe refurbished iPhone 13 heeft vernieuwde diagonaal geplaatste camera's, waardoor de lenzen groter zijn en de fotokwaliteit aanzienlijk beter is. Nachtmodus biedt de mogelijkheid om prachtige foto's te maken van de sterrenhemel, terwijl de Filmmodus extra drama aan je beelden toevoegt. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de krachtige A15 Bionic chip, die multitasking eenvoudig maakt en games snel laadt.
Kleurenpallet & opslaggeheugenNieuwe kleuren in het pallet zijn groen en roze, terwijl paars en lichtgroen verdwijnen. Rood en blauw zijn respectievelijk iets donkerder en lichter. Verder heeft de iPhone 13 refurbished keuze uit 128GB of 256GB aan opslaggeheugen.Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt. Smartphone configuraties vanaf €49. Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en zetfouten voorbehouden. Alle prijzen inclusief BTW en thuiskopieheffing indien anders vermeld.

Terug naar boven

Koop online op onze webshop !shop.jdsystems.be