maandag Enkel op afspraak
di - vr 9u30 - 12u30 : 13u30 - 18u
zaterdag 9u30 - 12u30 : 13u30 - 17u
056 512 300

Refurbished iPhone 12 Pro

De hoogste kwaliteit refurbished Apple-producten aan erg scherpe prijzen. Alle iPhones worden door speciale robots en ervaren techniekers op meer dan 50 punten gecontroleerd.

JD Systems staat voor :
 • Tot wel 60% goedkoper dan nieuw
 • Omruiling binnen de 7 dagen
 • Gratis verzending & terugzenden
 • 2 jaar garantie ook op de batterij
Terug naar overzicht

iPhone 12 Pro 128GB

Opslagcapaciteit

Hoeveel opslagcapaciteit heb ik nodig ?

De hoeveelheid apps, foto's, muziek en bestanden die je op jouw apparaat kunt opslaan wordt bepaald door de opslagcapaciteit. Helaas kun je bij iPhones en iPads deze niet vergroten. Het is dus belangrijk om goed na te denken over hoeveel opslag je nodig hebt rekening houdend met de ruimte die het besturingssysteem inneemt.

16GB
Voldoende voor basisgebruik, zoals tekstberichten, telefoonnummers, foto's en eenvoudige apps. Snel vol als je veel foto's of apps hebt.

32GB
Voldoende voor een beperkte hoeveelheid foto's, muziek en video's. Nog steeds beperkt, vooral als je veel apps en games hebt.

64GB
Biedt voldoende opslagruimte voor veel foto's, video's, muziek en apps.

128GB
Geschikt voor de meeste gebruikers met voldoende ruimte voor zware apps, games en multimedia.

256GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's en muziek.

512GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's, muziek en apps hebben met weinig kans op ruimtegebrek.

Laat jouw gegevens na en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op ! Sneller ? Bel ons op 056 512 300.

Contacteer me

Vul jouw e-mailadres in en we sturen je een mailtje van zodra je gewenste iPhone terug beschikbaar is !

Informeer me

Productconditie

Refurbished iPhones productcondities

Elke refurbished iPhone en iPad met het keurmerk is binnenin technisch 100% functioneel maar verschilt echter wel in uiterlijk. Daarom zijn er drie uniforme definities voor de verschillende gradaties :

Zo goed als nieuw (A grade)
Als een apparaat deze conditie heeft, betekent dit dat het er bijna nieuw uitziet en minimale sporen van gebruik vertoont.

Licht gebruikt (B grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont lichte sporen van gebruik, zoals een kleine kras of een lichte deuk.

Zichtbaar gebruikt (C grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont duidelijk zichtbare sporen van gebruik, zoals een diepere kras (soms op het scherm) of een kleine deuk.

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €449

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €469

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €489Krachtig & valbestendigDe iPhone 12 Pro refurbished is een premium smartphone met geavanceerde functionaliteiten, waaronder 5G-ondersteuning voor razendsnel internet. Het toestel is draadloos oplaadbaar en valbestendiger dan zijn voorgangers. Met een krachtige processor, OLED-scherm en een driekoppige camera biedt de iPhone 12 Pro refurbished veel mogelijkheden voor jarenlang gebruik. Kies voor duurzaamheid en prestaties met deze refurbished iPhone.
Jouw toekomstbestendige iPhoneDe iPhone 12 Pro refurbished is de opvolger van de iPhone 11 Pro en zit vol met verbeteringen. Het toestel is toekomstbestendig dankzij ondersteuning voor 5G en MagSafe. De bouwkwaliteit en valbestendigheid zijn verbeterd, en het design is geïnspireerd op de klassieke iPhone 4 en 4S. Met de refurbished iPhone 12 Pro ben je verzekerd van een krachtige smartphone die nog jarenlang mee kan.
Compacter, robuuster & helderder schermDe afmetingen van de refurbished iPhone 12 Pro zijn kleiner dan de iPhone 11 Pro, maar toch hebben ze hetzelfde formaat OLED-scherm. Dit is mogelijk door het nieuwe hoekige ontwerp en het gebruik van Ceramic Shield, wat zorgt voor extra bescherming tegen vallen en krassen. Daarnaast biedt het scherm van de iPhone 12 Pro refurbished een maximale helderheid van 800 nits, wat het gebruik in fel zonlicht gemakkelijker maakt.
Verbazingwekkende fotografische krachtDe iPhone 12 Pro refurbished heeft drie camera's en een LIDAR-scanner voor een nauwkeurige 3D-scan van de omgeving tijdens het fotograferen. Nachtmodus is nu beschikbaar op elke lens voor foto's met weinig licht. Alle lenzen fotograferen in 12 megapixel en filmen in 4K. Kortom, met de camera van de iPhone 12 Pro refurbished maak je prachtige foto's en video's.
Ontdek de 4 premium kleurenDe refurbished iPhone 12 Pro is verkrijgbaar in vier premium kleuren: zwart, blauw, zilver en goud. Oceaanblauw is de nieuwe speciale kleur van het Pro-model. Je kun kiezen uit drie productcondities en 128GB opslaggeheugen. De uiterlijke productcondities variëren van zo goed als nieuw tot zichtbaar gebruikt.Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt. Smartphone configuraties vanaf €49. Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en zetfouten voorbehouden. Alle prijzen inclusief BTW en thuiskopieheffing indien anders vermeld.

Terug naar boven

Koop online op onze webshop !shop.jdsystems.be