maandag Enkel op afspraak
di - vr 9u30 - 12u30 : 13u30 - 18u
zaterdag 9u30 - 12u30 : 13u30 - 17u
056 512 300

Refurbished iPhone 11

De hoogste kwaliteit refurbished Apple-producten aan erg scherpe prijzen. Alle iPhones worden door speciale robots en ervaren techniekers op meer dan 50 punten gecontroleerd.

JD Systems staat voor :
 • Tot wel 60% goedkoper dan nieuw
 • Omruiling binnen de 7 dagen
 • Gratis verzending & terugzenden
 • 2 jaar garantie ook op de batterij
Terug naar overzicht

iPhone 11 64GB

Opslagcapaciteit

Hoeveel opslagcapaciteit heb ik nodig ?

De hoeveelheid apps, foto's, muziek en bestanden die je op jouw apparaat kunt opslaan wordt bepaald door de opslagcapaciteit. Helaas kun je bij iPhones en iPads deze niet vergroten. Het is dus belangrijk om goed na te denken over hoeveel opslag je nodig hebt rekening houdend met de ruimte die het besturingssysteem inneemt.

16GB
Voldoende voor basisgebruik, zoals tekstberichten, telefoonnummers, foto's en eenvoudige apps. Snel vol als je veel foto's of apps hebt.

32GB
Voldoende voor een beperkte hoeveelheid foto's, muziek en video's. Nog steeds beperkt, vooral als je veel apps en games hebt.

64GB
Biedt voldoende opslagruimte voor veel foto's, video's, muziek en apps.

128GB
Geschikt voor de meeste gebruikers met voldoende ruimte voor zware apps, games en multimedia.

256GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's en muziek.

512GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's, muziek en apps hebben met weinig kans op ruimtegebrek.

Laat jouw gegevens na en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op ! Sneller ? Bel ons op 056 512 300.

Contacteer me

Vul jouw e-mailadres in en we sturen je een mailtje van zodra je gewenste iPhone terug beschikbaar is !

Informeer me

Productconditie

Refurbished iPhones productcondities

Elke refurbished iPhone en iPad met het keurmerk is binnenin technisch 100% functioneel maar verschilt echter wel in uiterlijk. Daarom zijn er drie uniforme definities voor de verschillende gradaties :

Zo goed als nieuw (A grade)
Als een apparaat deze conditie heeft, betekent dit dat het er bijna nieuw uitziet en minimale sporen van gebruik vertoont.

Licht gebruikt (B grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont lichte sporen van gebruik, zoals een kleine kras of een lichte deuk.

Zichtbaar gebruikt (C grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont duidelijk zichtbare sporen van gebruik, zoals een diepere kras (soms op het scherm) of een kleine deuk.

 • Verkrijgbaar
  Snel bestellen

  €289

 • Verkrijgbaar
  Snel bestellen

  €309

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €329Exact wat je nodig hebt, precies wat je wilEen nieuw dual camera-systeem dat nog meer moois vastlegt. De snelste chip in een smartphone ooit en batterij voor een hele dag, zodat je meer kunt doen en minder hoeft te laden. En de hoogste videokwaliteit van alle smartphones, waardoor je herinneringen er nog beter uitzien. Met een superkleurrijk 6,1?inch all?screen Liquid Retina-display en een supersterk hoogwaardig aluminium.
Maak geweldige video'sMet de iPhone 11 kan je video's maken en bewerken van de hoogste kwaliteit in een smartphone. Welke camera je ook gebruikt, met iPhone 11 maak je haarscherpe 4K video's met 60 bps. De ultragroothoek-camera legt vier keer meer van de omgeving vast, en is dus ideaal als je bijvoorbeeld een actiefoto wilt maken van je hond die een frisbee vangt.

Wanneer je inzoomt op een optreden, zoomt de audio mee. Dat komt bijvoorbeeld goed van pas bij de piano-opvoering van je kind. En nu kun je video's net zo makkelijk bewerken als foto's.
Foto's maken, wordt nog leuker !Compleet nieuw dual camera-systeem maakt je foto's ultragroot. De nieuwe ultragroothoek-camera en de vernieuwde interface laten je zien wat er buiten beeld gebeurt, zodat jij dat kunt vastleggen. Video's kun je nu net zo makkelijk maken en bewerken als foto's. Dit werpt een heel nieuw licht op de populairste camera ter wereld. De nieuwe groothoeksensor bestaat voor 100% uit Focus Pixels, waardoor automatisch scherpstellen bij weinig licht tot drie keer zo snel gaat. Met de 12MP ultragroothoek leg je vier keer meer van de omgeving vast, wat ideaal is voor het fotograferen van weidse landschappen en actiemomenten.
Nieuwe features van de iPhone 11Nachtmodus is een nieuwe feature die automatisch aan gaat, zodat je ook bij weinig licht de mooiste foto's maakt. Je hoeft niet te flitsen, kleuren ogen natuurlijker en foto's zijn helderder.

Portretten krijgen een nieuw gezicht dankzij de twee camera's van de iPhone 11. In Portretmodus staat iedereen er perfect op. Met het high-key mono-effect in iOS 13 verander je portretten in mooie zwart-witfoto's van studiokwaliteit. En met Portretbelichting creëer je elke gewenste look door de intensiteit van het licht op je onderwerp te wijzigen. Ook nieuw is de slofie of selfie in slow motion.
Verbazingwekkende technologieZowel het displayglas als het glas aan de achterkant is gehard door middel van tweevoudige ionen uitwisseling. iPhone 11 is waterbestendig tot 30 minuten en 2 meter diep. Dat is twee keer zo diep als iPhone XR.

Liquid Retina LCD, het all-screen design laat alles er even geweldig en natuurgetrouw uitzien. True Tone. Stemt de witbalans af op de kleurtemperatuur van het omgevingslicht. Tik of pak 'm op. Je iPhone is direct klaar voor gebruik.
Veiligheid, privacy & batterijDe veiligste vorm van gezichtsherkenning in een smartphone. Elke feature in iPhone is ontworpen om je persoonlijke gegevens te beschermen. Face ID werkt zonder je foto te bewaren of te delen. Wanneer je een iMessage verstuurt of een FaceTime-gesprek voert, zijn je gegevens versleuteld. De hardware en software zorgen er samen voor dat de batterij zo lang mogelijk meegaat. En dankzij de snelle en draadloze laadfunctie kun je in geen tijd weer met volle kracht vooruit.Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt. Smartphone configuraties vanaf €49. Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en zetfouten voorbehouden. Alle prijzen inclusief BTW en thuiskopieheffing indien anders vermeld.

Terug naar boven

Koop online op onze webshop !shop.jdsystems.be