maandag Enkel op afspraak
di - vr 9u30 - 12u30 : 13u30 - 18u
zaterdag 9u30 - 12u30 : 13u30 - 17u
056 512 300

Refurbished iPad Mini 6

De hoogste kwaliteit refurbished Apple-producten aan erg scherpe prijzen. Alle iPads worden door speciale robots en ervaren techniekers op meer dan 50 punten gecontroleerd.

JD Systems staat voor :
 • Tot wel 60% goedkoper dan nieuw
 • Omruiling binnen de 7 dagen
 • Gratis verzending & terugzenden
 • 2 jaar garantie ook op de batterij
Terug naar overzicht

iPad Mini 6 256GB

Opslagcapaciteit

Hoeveel opslagcapaciteit heb ik nodig ?

De hoeveelheid apps, foto's, muziek en bestanden die je op jouw apparaat kunt opslaan wordt bepaald door de opslagcapaciteit. Helaas kun je bij iPhones en iPads deze niet vergroten. Het is dus belangrijk om goed na te denken over hoeveel opslag je nodig hebt rekening houdend met de ruimte die het besturingssysteem inneemt.

16GB
Voldoende voor basisgebruik, zoals tekstberichten, telefoonnummers, foto's en eenvoudige apps. Snel vol als je veel foto's of apps hebt.

32GB
Voldoende voor een beperkte hoeveelheid foto's, muziek en video's. Nog steeds beperkt, vooral als je veel apps en games hebt.

64GB
Biedt voldoende opslagruimte voor veel foto's, video's, muziek en apps.

128GB
Geschikt voor de meeste gebruikers met voldoende ruimte voor zware apps, games en multimedia.

256GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's en muziek.

512GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's, muziek en apps hebben met weinig kans op ruimtegebrek.

Laat jouw gegevens na en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op ! Sneller ? Bel ons op 056 512 300.

Contacteer me

Vul jouw e-mailadres in en we sturen je een mailtje van zodra je gewenste iPhone terug beschikbaar is !

Informeer me

Productconditie

Refurbished iPhones productcondities

Elke refurbished iPhone en iPad met het keurmerk is binnenin technisch 100% functioneel maar verschilt echter wel in uiterlijk. Daarom zijn er drie uniforme definities voor de verschillende gradaties :

Zo goed als nieuw (A grade)
Als een apparaat deze conditie heeft, betekent dit dat het er bijna nieuw uitziet en minimale sporen van gebruik vertoont.

Licht gebruikt (B grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont lichte sporen van gebruik, zoals een kleine kras of een lichte deuk.

Zichtbaar gebruikt (C grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont duidelijk zichtbare sporen van gebruik, zoals een diepere kras (soms op het scherm) of een kleine deuk.

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €579

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €599

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €619iPad Mini 6 RefurbishedDankzij zijn A15 Bionic-chip is de refurbished iPad Mini 6 een krachtige variant binnen de iPad-modellen. Met gemak kun je zware programma's gebruiken en soepel switchen tussen apps en andere taken. Daarnaast biedt deze iPad 5G ondersteuning, waardoor hij nog sneller is dan zijn voorganger. Het praktische en compacte formaat maakt deze refurbished iPad Mini 6 een ideaal apparaat voor mensen die onderweg zijn en het maximale uit hun iPad willen halen.
Krachtig & stijlvolDe refurbished iPad Mini 6 is een premium tablet met zowel een aantrekkelijk uiterlijk als krachtige interne specificaties. Het apparaat is uitgebracht in september 2021 en heeft aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Het compacte formaat van de iPad Mini 6 zorgt ervoor dat hij gemakkelijk in de hand ligt en licht van gewicht is, terwijl de interne specificaties flink zijn verbeterd ten opzichte van de iPad Mini 5. De voorganger beschikte over een A12 Bionic-chip, terwijl de iPad Mini 6 is uitgerust met een A15 Bionic-chip, wat een aanzienlijke sprong voorwaarts betekent op het gebied van interne kracht.
De compacte krachtpatserDe refurbished iPad Mini 6 is de nieuwste toevoeging aan de populaire Mini-serie van Apple. Ondanks zijn compacte formaat biedt de iPad Mini 6 indrukwekkende interne specificaties en is hij net zo krachtig als zijn grotere tegenhangers. Het kleine formaat van de iPad Mini 6 is dus niet alleen praktisch, maar biedt ook een handige en draagbare tablet-ervaring voor onderweg. Ontdek de kracht van de refurbished iPad Mini 6 en geniet van een krachtige en handzame tablet die aan al jouw wensen voldoet.
Een revolutionaire kijkervaringDe refurbished iPad Mini 6 biedt ondanks zijn kleinere formaat een indrukwekkende kijkervaring dankzij de platte randen en de grotere afstand tussen het scherm en de randen. De TrueTone Liquid Retina-display zorgt voor een realistischere en geoptimaliseerde kijkervaring, met soepelere bewegingen door de 120Hz technologie en hogere helderheidswaarden dan de meeste HDR-televisies. Daarnaast reageert het scherm sneller op aanrakingen, waardoor de iPad Mini 6 perfect is voor onderweg of thuisgebruik. Kortom, de refurbished iPad Mini 6 biedt een revolutionaire kijkervaring die je niet wilt missen.Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt. Smartphone configuraties vanaf €49. Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en zetfouten voorbehouden. Alle prijzen inclusief BTW en thuiskopieheffing indien anders vermeld.

Terug naar boven

Koop online op onze webshop !shop.jdsystems.be