maandag Enkel op afspraak
di - vr 9u30 - 12u30 : 13u30 - 18u
zaterdag 9u30 - 12u30 : 13u30 - 17u
056 512 300

Uw computerwinkel in de buurt !

JD Systems geeft u graag professioneel advies bij al uw IT-gerelateerde aankopen. Dankzij een eigen hersteldienst dat herstellingen binnen de 2 à 3 werkdagen afwerkt, geniet van een uitstekende service na verkoop.

Openingsuren :
  • Maandag :
  • Enkel op afspraak
  • Di, Wo, Do, Vr :
  • 09u30 - 12u30
  • 13u30 - 18u00
  • Zaterdag :
  • 09u30 - 12u30
  • 13u30 - 17u00
JD Systems computerwinkel in Menen

Onze winkel

Als computerwinkel gelegen in het hartje van Menen biedt JD Systems kwaliteitsvolle notebooks, tablets, desktop PC's, all-in-one PC’s, allerhande onderdelen en randapparatuur gecombineerd met klantvriendelijkheid en een uitstekende dienst na verkoop.

Wij adviseren u bij uw aankoop en zijn uw aanspreekpunt bij PC problemen. De computer winkel in Menen beschikt over een eigen professionele hersteldienst dat sinds eind 2020 werd herbouwd tot een volwaardig servicecenter. Zo kunnen onze techniekers herstellingen voor u afronden binnen 1 à 3 werkdagen1.JD Systems heeft zich gedurende vele jaren gespecialiseerd in verschillende A-merk fabrikanten met Acer en HP vooraan. Reeds van in het begin zijn wij overtuigd van de prijs-kwaliteit die deze fabrikanten bieden en kunt u als klant dankzij onze expertise en jarenlange samenwerking rekenen op de beste service tijdens en ook na de garantie periode.

Hulp op afstand nodig ?

Via een veilige internet verbinding kunnen wij vanop afstand kleinere en minder ingewikkelde problemen met uw computer of notebook oplossen. U hoeft in dat geval niet heen en weer te rijden. Een voordelige maar vooral snelle oplossing voor uw PC probleem ! Hiervoor is enkel een werkende internetverbinding nodig.

Bij grotere ingrepen (opstartproblemen, herinstallaties, virussen, ...) raden wij aan beroep te doen op onze professionele computer hersteldienst.

JD Systems ziet uw pc met de meeste zorg na en garandeert een maximale hersteltijd van 3 werkdagen.

JD Systems Nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte te blijven over de laatste nieuwtjes en als eerste onze interessante acties & promos te ontvangen ?

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven op onze nieuwsbrief. Uitschrijven kan nadien heel eenvoudig.

Onze locatie :

JD Systems BVBA - Ieperstraat 203 Menen

JD. Systems BVBA
Ieperstraat 203
8930 Menen
BE0479 594 130

U wenst informatie over :

Info Crosscall producten

Van zodra u onderstaand formulier heeft ingevuld, klikt u op 'versturen' en nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor verdere toelichting !
1 De herstelduur kan worden beïnvloed bij verouderde (trage) systemen, levertermijn van vervangstukken of periodieke drukte.

Terug naar boven

Koop online op onze webshop !shop.jdsystems.be