JD Systems computer shop Menen

056 512 300
Terug naar tablets

Galaxy Tab S3

Glossy-back Design

Vervaardigd uit nieuwe materialen ! Verstevigd glas op de achterzijde geeft de Galaxy Tab S3 extra robuustheid. Stijlvolle metalen randen zorgen voor het strakke design dat professionaliteit en klasse uitstraalt.

Verkrijgbare accessoires :
Een Book cover in 3 kleuren (zwart, wit en groen) en een Keyboard Cover (zwart) met ingebouwd toetsenbord. De covers zijn dunner en lichter in vergelijking met die van de Galaxy Tab S2.


HDR Video

De Galaxy Tab S3 is het eerst mobiele toestel dat gebruik maakt van HDR-beeldtechnologie. High Dynamic Range (HDR) levert een zeer dynamisch contrast, waarbij gelijktijdig gitzwarte en witheldere beeldsegmenten optimaal weergegeven worden. Het 9.7" sAMOLED-scherm zorgt voor extreem visueel detail en kleuren die niet van echt zijn te onderscheiden.


Quad-Speakers

Met maar liefst 4 ingebouwde luidsprekers is de Galaxy Tab S3 vooruitstrevend op vlak van geluid. Ervaar een zeer levendig en ruimtelijk stereo geluid waarbij het geluid automatisch de schermpositie volgt wanneer u de Tab S3 in landschapsmodus of portretmodus houdt.


Krachtige specificaties

De Galaxy Tab S3 is voorzien van de nieuwe Qualcomm Snapdragon processor die 57% sneller is dan deze van de Tab S2. Ook de grafische processor is tot 3 maal krachtiger. De USB Type-C verbinding zorgt voor een veel vlottere connector en is 3x sneller dan deze op zijn voorgangers.

De 6000mAh batterij is dankzij Fast Charging in minder dan 180min volledig opgeladen, 1u sneller dan de Tab S2. Met 8 uur lang non-stop internetgebruik (Wi-Fi), 12 uur video playback en 102 uur audio is de batterijduur meer dan indrukwekkend.


Camera

Maak de perfecte selfies dankzij de 13MP camera met flits aan de achterzijde en de 5MP camera aan de voorzijde. Ook kunt u UHD-video's opnemen met een resolutie van 3840x2160 !

Meer info nodig? Graag verwijzen wij u door naar de Samsung Tab S3 product pagina.


Tab S3 overzicht

Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt. Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en zetfouten voorbehouden.
Alle prijzen inclusief BTW indien anders vermeld.

Terug naar boven