JD Systems computer shop Menen

Acer Aspire

U5-610 All-in-One Touch Slimline

De U5-610 All-in-One is de ultieme Touchscreen PC ! Het aanraakscherm kan onder een hoek van 30 graden worden gekanteld en combineert zo het comfort en gemak van een tablet met de kracht van een multimedia pc. Het stijlvolle glazen scherm brengt uw favoriete foto's en beeldfragmenten tot leven zoals nooit tevoren. Dankzij de virtuele surround luidsprekers levert de U5-610 geluid van de bovenste plank !

Onze prijs
€ 1299

Bel ons vrijblijvend :
056 512 300

Acer All-in-One U5-610 DQ.SRTEH.009
Beeldscherm 23" multitouch slimline 1920x1080 Full HD LCD
Besturingssysteem Legitieme Windows 8
Processor Intel Core i5-4200M (2.5Ghz - turbo 3.1GHz)
Intern geheugen 8 GB DDR3
Harde schijf 8 GB Hybrid SSD - 1 TB
Grafische kaart nVidia GeForce GTX760M 2GB DDR5

Waarom kiezen voor JD Systems ?

  • Service & kwaliteit = onze troef !
  • Klantvriendelijke dienst na verkoop
  • Professionele garantie opvolging
  • Gespecialiseerd in Acer herstellingen
Bekijk ons Desktop PC overzicht

Prettig aanraken

Deze all-in-one kan kantelen onder een hoek van 30 tot 80 graden voor eenvoudige 10-punts aanraakbesturing en het beste kijkcomfort voor uw entertainment. U kunt deze computer ook bedienen via de HD-webcam middels handgebaren. Eenvoudig delen met mobiele apparaten via NFC-tag, 1 Bluetooth® 4.0 en AcerCloud. Hiermee hebt u altijd en overal toegang tot al uw documenten en media.

Zwevend uiterlijk

Gewoon prachtig! De 35 mm dunne Aspire U-serie all-in-one levert de kracht van een multimedia-pc met het comfort en gemak van een aanraakscherm zoals bij een tablet. Dit wordt gepresenteerd in een elegant, ruimtebesparend ontwerp dat in elke kamer een streling voor het oog is. Het stijlvolle glazen scherm van rand tot rand levert entertainment in Full HD, gecombineerd met een geweldig geluid.

Topgeluid

De Aspire U-serie biedt prachtig beeld voor geweldige entertainment. Dankzij de resolutie met Full HD, de Acer CineBoost-kleurenengine en een grote kijkhoek van 178 graden zijn subtiele details erg helder. 1 De audio is ook indrukwekkend met de nauwkeurig afgestelde virtual surround sound-luidsprekers. Met de Blu-ray-speler geniet u optimaal van de nieuwste films.

Topsnelheid

U kunt eenvoudig meerdere taken gelijktijdig uitvoeren met de derde generatie Intel® Core™-processors uit de i-serie en geïntegreerde Intel® HD graphics- of NVIDIA® GeForce®-kaarten. Films en andere grote bestanden kunt u eenvoudig overzetten via USB 3.0, waarmee u ook apparaten kunt opladen terwijl deze zijn uitgeschakeld. Er is voldoende ruimte voor uw media op de vaste schijf van 1 TB.

  • Intuïtieve aanraakbeleving
  • Intuitive touch experience
  • De Z5801 All-in-One Multitaskt met turbokracht
  • High-definition multitouch plezier

Terug naar boven

Koop online op onze webshop !shop.jdsystems.be