JD Systems computer shop Menen

Tijdens juli & augustus
op maandag gesloten
056 512 300
Terug naar desktop PC's

U27-880

Stil en krachtig

Een modern design voor het moderne huishouden dat ervoor zorgt dat jouw interieur de flair van jouw familie weerspiegelt. Voorzien van technologiëen die een sociale, gebruiksvriendelijke omgeving creëert voor iedereen.

Het ultradunne design en de diamantgeslepen metalen standaard geven elk interieur een extra vleugje klasse.


Diep en krachtig geluid

Verbeter de helderheid van muziek en special effects met de geïntegreerde subwoofer en Dolby Audio™ Premium. Dolby Audio™ Premium zorgt voor rijk en krachtig geluid van al jouw entertainment. Het geluid wordt dynamisch aangepast voor home-theaterkwaliteit en een virtuele surround sound-ervaring die jou helemaal doet opgaan in al jouw entertainment.


Vernieuwd coolingsysteem

Het ventilatorloze Acer LiquidLoop™ koelsysteem houdt de processor koel zonder lawaai te maken.


Geavanceerde beveiliging

De gezichtsherkenningstechnologie van Windows® vereist dat de gebruiker met het hoofd +/-15 graden gedraaid naar het apparaat kijkt. Een algoritme detecteert vervolgens de uitlijningspunten van het gezicht voor een beter beveiligd ID en inlogproces. De infraroodcamera zorgt ervoor dat het beeld van het gezicht herkenbaar is, ongeacht de lichtomstandigheden.


All-in-One overzicht

Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt. Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en zetfouten voorbehouden.
Alle prijzen inclusief BTW indien anders vermeld.

Terug naar boven