JD Systems computer shop Menen

056 512 300
Terug naar desktop PC's

S24-880

Ultradun beeldscherm

De Acer Aspire S24-880 is de dunste All-in-One ooit. De interne delen werden in de voet verwerkt resulterend in een ultradun ontwerp met een beeldscherm van slechts 5.97mm dun.

Het Full HD IPS-scherm biedt kijkhoeken van 178° en een 90% randloos scherm met ultradunne randen (2,7mm). De zijpanelen zijn zwart en de dikkere onderkant is Champagne-goud Dit kleurenschema met de zwarte basis geeft de Acer S24 All-in-One een zeer stijlvolle, elegante uitstraling.


Nieuwste technologie

Voorzien van een 8ste generatie i5 of i7-processor uit de U-reeks (Quad-cores met hyperthreading) wordt de S24 een waardige opvolger van de vorige 7de generatie Acer All-in-One's.


De kracht van geluid

De Acer TrueHarmony™ & Dolby Audio™ Premium technologie produceren een ongelooflijke geluidsdiepte. Samen zorgen deze features voor een overweldigende game- en filmbeleving.


Qi draadloos opladen

De S24 wordt voorzien van USB-poorten, een SD-kaartlezer, een USB Type-C poort en HDMI.

Op de basis van het scherm is het draadloze oplaadgebied voorzien. Plaats eenvoudig je Qi-compatibele telefoon op de top en laat hem opladen.


All-in-One overzicht

Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt. Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en zetfouten voorbehouden.
Alle prijzen inclusief BTW indien anders vermeld.

Terug naar boven