maandag Enkel op afspraak
di - vr 9u30 - 12u30 : 13u30 - 18u
zaterdag 9u30 - 12u30 : 13u30 - 17u
056 512 300

Refurbished iPhone X

De hoogste kwaliteit refurbished Apple-producten aan erg scherpe prijzen. Alle iPhones worden door speciale robots en ervaren techniekers op meer dan 50 punten gecontroleerd.

JD Systems staat voor :
 • Tot wel 60% goedkoper dan nieuw
 • Omruiling binnen de 7 dagen
 • Gratis verzending & terugzenden
 • 2 jaar garantie ook op de batterij
Terug naar overzicht

iPhone X 256GB

Opslagcapaciteit

Hoeveel opslagcapaciteit heb ik nodig ?

De hoeveelheid apps, foto's, muziek en bestanden die je op jouw apparaat kunt opslaan wordt bepaald door de opslagcapaciteit. Helaas kun je bij iPhones en iPads deze niet vergroten. Het is dus belangrijk om goed na te denken over hoeveel opslag je nodig hebt rekening houdend met de ruimte die het besturingssysteem inneemt.

16GB
Voldoende voor basisgebruik, zoals tekstberichten, telefoonnummers, foto's en eenvoudige apps. Snel vol als je veel foto's of apps hebt.

32GB
Voldoende voor een beperkte hoeveelheid foto's, muziek en video's. Nog steeds beperkt, vooral als je veel apps en games hebt.

64GB
Biedt voldoende opslagruimte voor veel foto's, video's, muziek en apps.

128GB
Geschikt voor de meeste gebruikers met voldoende ruimte voor zware apps, games en multimedia.

256GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's en muziek.

512GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's, muziek en apps hebben met weinig kans op ruimtegebrek.

Laat jouw gegevens na en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op ! Sneller ? Bel ons op 056 512 300.

Contacteer me

Vul jouw e-mailadres in en we sturen je een mailtje van zodra je gewenste iPhone terug beschikbaar is !

Informeer me

Productconditie

Refurbished iPhones productcondities

Elke refurbished iPhone en iPad met het keurmerk is binnenin technisch 100% functioneel maar verschilt echter wel in uiterlijk. Daarom zijn er drie uniforme definities voor de verschillende gradaties :

Zo goed als nieuw (A grade)
Als een apparaat deze conditie heeft, betekent dit dat het er bijna nieuw uitziet en minimale sporen van gebruik vertoont.

Licht gebruikt (B grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont lichte sporen van gebruik, zoals een kleine kras of een lichte deuk.

Zichtbaar gebruikt (C grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont duidelijk zichtbare sporen van gebruik, zoals een diepere kras (soms op het scherm) of een kleine deuk.

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €239

 • Verkrijgbaar
  Snel bestellen

  €259

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €289Apple refurbished iPhone XIn vergelijking met voorgaande modellen is de iPhone X alleen al op uiterlijk aanzienlijk vernieuwend te noemen. De zogenaamde schermranden aan de boven- en onderkant zijn zo goed als volledig weggewerkt. De OLED display is bovenaan voorzien van een notch/uitsparing die plaats maakt voor de selfiecamera en microfoon. De homeknop is verdwenen en de vingerafdrukscanner maakt plaats voor FaceID gezichtsherkenning dankzij de vernieuwde True Depth frontcamera. Ook het draadloos opladen krijgt een vaste waarde en is perfect mogelijk doorheen de stijlvolle glazen achterkant.
Groter schermDe iPhone X is voorzien van een grote 5.8" Super Retina display met een pixeldichtheid van 480ppi en is dankzij de verwaarloosbare kleine schermranden minimaal groter dan de iPhone 8 en daardoor ook terug een stuk gebruiksvriendelijker geworden.

De OLED schermtechnologie zorgt voor een veel meer helder en scherper beeld, biedt meer kleuren en is in vergelijking met de LCD display in de iPhone 8 zuiniger.
Ontgrendel met uw gezicht dankzij Face IDDe geavanceerde gezichtsherkenning werkt door middel van infraroodtechnologie waarmee je met één enkele blik uw iPhone X ontgrendelt, zelfs in het donker. Vernieuwend, nog veiliger en sneller dan Touch ID via de vingerafdruksensor die je op voorgaande modellen terugvindt.
Buitengewone prestatiesNet zoals de iPhone 8 is de iPhone X voorzien van de razendsnelle A11 Bionic processor waarbij 2 krachtige kernen het zware rekenwerk verrichten en extra kan rekenen op de 4 overige kernen. De samenwerking tussen de kernen zorgt voor snelle prestaties en een lange batterijduur.
Uw iPhone X draadloos opladenDraadloos opladen maakt het gebruik van een kabel overbodig. Hiervoor is wel een speciale oplader noodzakelijk die compatibel is met de Qi standaard vergelijkbaar met de standaarden Bluetooth en Wi-Fi. Afhankelijk van het maximale aantal watt wordt de snelheid van het draadloos opladen bepaald.Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt. Smartphone configuraties vanaf €49. Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en zetfouten voorbehouden. Alle prijzen inclusief BTW en thuiskopieheffing indien anders vermeld.

Terug naar boven

Koop online op onze webshop !shop.jdsystems.be