maandag Enkel op afspraak
di - vr 9u30 - 12u30 : 13u30 - 18u
zaterdag 9u30 - 12u30 : 13u30 - 17u
056 512 300

Refurbished iPhone 14

De hoogste kwaliteit refurbished Apple-producten aan erg scherpe prijzen. Alle iPhones worden door speciale robots en ervaren techniekers op meer dan 50 punten gecontroleerd.

JD Systems staat voor :
 • Tot wel 60% goedkoper dan nieuw
 • Omruiling binnen de 7 dagen
 • Gratis verzending & terugzenden
 • 2 jaar garantie ook op de batterij
Terug naar overzicht
eSIM

iPhone 14 128GB

Opslagcapaciteit

Hoeveel opslagcapaciteit heb ik nodig ?

De hoeveelheid apps, foto's, muziek en bestanden die je op jouw apparaat kunt opslaan wordt bepaald door de opslagcapaciteit. Helaas kun je bij iPhones en iPads deze niet vergroten. Het is dus belangrijk om goed na te denken over hoeveel opslag je nodig hebt rekening houdend met de ruimte die het besturingssysteem inneemt.

16GB
Voldoende voor basisgebruik, zoals tekstberichten, telefoonnummers, foto's en eenvoudige apps. Snel vol als je veel foto's of apps hebt.

32GB
Voldoende voor een beperkte hoeveelheid foto's, muziek en video's. Nog steeds beperkt, vooral als je veel apps en games hebt.

64GB
Biedt voldoende opslagruimte voor veel foto's, video's, muziek en apps.

128GB
Geschikt voor de meeste gebruikers met voldoende ruimte voor zware apps, games en multimedia.

256GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's en muziek.

512GB
Enorme opslagruimte voor zware gebruikers en mensen die veel foto's, video's, muziek en apps hebben met weinig kans op ruimtegebrek.

Laat jouw gegevens na en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op ! Sneller ? Bel ons op 056 512 300.

Contacteer me

Vul jouw e-mailadres in en we sturen je een mailtje van zodra je gewenste iPhone terug beschikbaar is !

Informeer me

Productconditie

Refurbished iPhones productcondities

Elke refurbished iPhone en iPad met het keurmerk is binnenin technisch 100% functioneel maar verschilt echter wel in uiterlijk. Daarom zijn er drie uniforme definities voor de verschillende gradaties :

Zo goed als nieuw (A grade)
Als een apparaat deze conditie heeft, betekent dit dat het er bijna nieuw uitziet en minimale sporen van gebruik vertoont.

Licht gebruikt (B grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont lichte sporen van gebruik, zoals een kleine kras of een lichte deuk.

Zichtbaar gebruikt (C grade) :
Een apparaat in deze conditie vertoont duidelijk zichtbare sporen van gebruik, zoals een diepere kras (soms op het scherm) of een kleine deuk.

 • Verkrijgbaar
  Snel bestellen

  €649

 • Verkrijgbaar
  Snel bestellen

  €669

 • Laat me weten wanneer verkrijgbaar

  €689De iPhone 14 RefurbishedDe iPhone 14, de opvolger van de iPhone 13, is nog krachtiger en meer toekomstbestendig dan zijn voorganger. Hoewel de camera nog steeds 12 megapixels heeft en op dezelfde plek is geplaatst, is de sensor aanzienlijk verbeterd, waardoor foto's op elk moment van de dag, zelfs bij weinig licht, prachtig worden vastgelegd. De batterij gaat nu tot wel 20 uur mee, wat betekent dat je zorgeloos je favoriete films en series kunt kijken op het prachtige 6.1" OLED-scherm.
Crashdetectie en actiemodusBij de introductie van een nieuwe generatie iPhone horen vaak ook nieuwe functies en bij de iPhone 14 is dat niet anders. Apple introduceert voor het eerst de 'crashdetectie'-functie, die van levensbelang kan zijn. Deze functie detecteert namelijk of je een ongeluk hebt gehad en zal vervolgens automatisch hulpdiensten inschakelen, tenzij je deze zelf annuleert. Naast deze waardevolle functie introduceert Apple ook 'actiemodus'. Met deze functie kun je scherpe en vloeiende video's maken, zelfs als je in beweging bent. Actiemodus zal ervoor zorgen dat bewegende beelden worden gecorrigeerd om de video te stabiliseren.
Supersnelle prestatiesDe iPhone 14 is uitgerust met een krachtige A15 Bionic-chip, waardoor zelfs de zwaarste games en programma's zonder enige moeite kunnen worden uitgevoerd, zonder dat het toestel oververhit raakt. Dit is een verdere verbetering ten opzichte van zijn voorganger. De processor heeft nu een 5-core in plaats van een 4-core, wat zorgt voor een nog hogere verversingssnelheid.
Kleurrijk en stoerDe krachtige iPhone 14 is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Naast zwart en wit, biedt Apple een reeks stoere en verfrissende kleuren aan, waaronder rood, paars en blauw. Deze kleuren zijn levendiger dan ooit tevoren en geven de refurbished iPhones een kleurrijk karakter. De beschikbare modellen hebben een opslagcapaciteit van 128GB en 256GB.Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt. Smartphone configuraties vanaf €49. Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en zetfouten voorbehouden. Alle prijzen inclusief BTW en thuiskopieheffing indien anders vermeld.

Terug naar boven

Koop online op onze webshop !shop.jdsystems.be