Werken bij
JD Systems ?
Bekijk onze vacature

maandag Enkel op afspraak
di - vr 9u30 - 12u30 : 13u30 - 18u
zaterdag 9u30 - 12u30 : 13u30 - 17u
056 512 300

Refurbished iPhone 6S

Apple Refurbished iPhones

De hoogste kwaliteit refurbished Apple-producten aan erg scherpe prijzen. Alle iPhones worden door speciale robots en ervaren techniekers op meer dan 50 punten gecontroleerd.

JD Systems staat voor :
  • Tot wel 60% goedkoper dan nieuw
  • Omruiling binnen de 7 dagen
  • Gratis verzending & terugzenden
  • 2 jaar garantie ook op de batterij
Terug naar refurbished iPhones
Apple refurbished iPhone 6SDe iPhone 6S is sedert 2018 niet meer in productie maar wel nog als refurbished iPhone te verkrijgen. Ook al gaat het om een verouderd model, toch is de iPhone 6S in 2020 nog een goeie keuze en vooral als je prijsbewust naar een degelijke smartphone op zoek bent. De S-modellen zijn gelijkaardig aan voorgaande modellen maar achter de schermen voorzien van nieuwe hardware.
Introductie 3D TouchDe iPhone 6 heeft destijds zijn dienst bewezen als zeer betrouwbaar. De grootste vernieuwing dat het S-model met zich meebrengt is de drukgevoeligheid in de display genaamd 3D Touch. Zo kan je extra functies uitvoeren door middel van harder of zachter op het scherm te drukken. Omdat de benodigde sensor toch wel wat extra plaats nodig had, heeft Apple bij de iPhone XR Haptic Touch geïntroduceerd.
Vernieuwing onder de motorkapDe iPhone 6S komt met een snellere A9-chip processor die een snelheidswinst van 70% en 90% betere grafische prestaties biedt ten opzichte van de iPhone 6. Verbeterde Wi-Fi en mobiel netwerk, dubbel zoveel werkgeheugen (2GB) en een verbeterde 12MP camera.
Verbeterde cameraSinds de komst van de iPhone 6S kan de frontcamera als een soort flitser functioneren zodat selfie foto's beter belicht worden. Ook zijn sindsdien de gekende Live foto's mogelijk ! Aangezien de camera-app continue opneemt, wordt bij elke genomen foto een geanimeerde versie al dan niet met geluid voor je gecreëerd.


Refurbished iPhone 6S

iPhone 6S 32GB
Space Grey B grade
32GBS012C6S32ZW
Verkrijgbaar

169
iPhone 6S 32GB
Space Grey A grade
32GBS012A6S32ZW
Verkrijgbaar

189
iPhone 6S 64GB
Space Grey A grade
64GBS012A6S64ZW
Verkrijgbaar

209

Uw product niet gevonden ?
Groot assortiment beschikbaar. Contacteer ons vrijblijvend !Startklaar voor gebruik
JD Systems heeft verschillende Apple Refurbished modellen op voorraad en kan indien gewenst uw toestel volledig startklaar zetten met behoud van uw contacten en persoonlijke data.

Gratis levering
Indien wij uw bestelling vóór 17u ontvangen (zaterdag vóór 16u) en kunnen verwerken, is uw toestel de volgende werkdag beschikbaar of gratis aan huis geleverd !
Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt. Smartphone configuraties vanaf €49. Wijzigingen in prijzen en/of specificaties, druk- en zetfouten voorbehouden. Alle prijzen inclusief BTW indien anders vermeld.

Terug naar boven

Koop online op onze webshop !shop.jdsystems.be